Old Habits

Ep. 18 Aleg să port produse unicat cu Cristina Isăroiu

de la Old Habits – Revista Atelierul

aleg-sa-port-handmade11

Rubrica ”Aleg să port handmade”/ “Aleg să port produse de autor”  îşi propune să prezinte mai clar şi coerent ideea că un produs handmade sau de autor este mult mai chic și personal decât unul de duzină, kitsch uneori. Suntem încântate să vedem persoane chic purtând cu mândrie produse de autor și vrem să împărtăşim această bucurie și cu voi. Săptămâna aceasta o avem invitată pe Cristina Isăroiu, deţinătoarea brandului Old Habits.

Nume, prenume : Cristina Isăroiu

3

Detalii despre tine : Mă pasioneaza lucrul de mână şi tot ceea ce înseamnă design. Deşi în acte sunt inginer medical, de 2 ani mă ocup doar de design. Web design, identităţi firme, iar de aproape un an mă ocup şi de bijuterii, aranjamente florale, mici decoraţiuni. Sunt atât de pasionată, încât la nuntă mi-am făcut singură aranjamentele florale, micile mărturii.

Meseria de bază : Inginer medical

2

_MG_3088

Autorii de produse preferaţi: Doricica, Lavin Exclusive, Peticel,  Bo3mia şi nu în ultmul rând mama mea. Face nişte chestii absolut extraordinare. Incepand de la flori din textile, gulere,  până la cele mai chic rochiţe. In curand sub brandul Old Habits, vor apărea şi creaţiile ei.

_MG_3039_MG_3247

 

 

 

 

 

 

Aleg să port produse unicat pentru că … sunt unicat :) Iubesc originalitatea. Sunt sigură că asta caută şi clientii nostrii, la fel ca şi noi în rolul de clienţi. Fiecare lucruşor făcut de mână, are povestea lui, sunt vii. Iar noi le purtam cu drag de fiecare dată.

 

 

8

Coliere – Old Habits
Dreamcather  – Old Habits
Geanta – Lavin Exclusive
Inele – Old Habits
Bentita – Misha
Foto – Marius Gospodin

Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs

 

targ handmadeEdiţia de anul acesta din data de 8 iunie 2013 se desfăşoară în jurul noţiunilor: promovarea tinerilor designeri şi creatori de produse şi dezvoltarea în mod constant a acestei industrii creative și mereu în expansiune în spaţiul cultural românesc. Pentru ediția de anul acesta am pregătit trei secțiuni creative: bijuterie și accesorii contemporane- Bernschutz & Co. Universitate (în spatele Muzeului Suţu, Str. Ion Nistor 6), design vestimentar & accesorii casual – Attitude Ballet School, (Str. Emil Balaban, nr. 6) și design de obiect- Acuarela (Str. Polonă, nr. 40).

Pe 8 iunie de la ora 18 la ora 02 vom petrece în – Bernschutz & Co. Universitate, Attitude Ballet School, Acuarela la Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs alături de mulţi creatori şi designeri de produs. 

De asemenea, i-am invitat pe Viorica Pintilie, Jimmy Cserkész & Gabriel Balasa sa ne cante in Acuarela.

N-am uitat nici de activitățile amuzante, dar pline de creativitate. Vom proiecta tutoriale filmate de echipa Revistei Atelierul în cei 3 ani de activitate, vom organiza un Free Shop în care poţi să oferi la schimb accesorii vintage sau handmade, mobilier şi obiecte decorative, iar fotografii Atelierul te vor așteaptă la Cabina Foto cu aparate Polaroid pentru cea mai rapidă developare a imaginilor surprinse.

971834_629884403696337_1151199275_nPrintre atelierele chic ale evenimentului se numara prelucrare in lut polimeric cu Ramona Croitoru la Bernschutz & Co. Universitate, atelierul de accesorii textile cu Anca Spiridon de la Creative Arts la Attitude Ballet Studio si atelierul de bookbinding cu Woodish la Acuarela.

Intrarea este liberă.

Noaptea albă a Creatorilor şi Designerilor de Produs este un eveniment anual organizat de Revista Atelierul, prin intermediul Asociaţiei Atelierul de Creaţie. Ediţia de anul acesta este organizată cu sprijinul Acuarela, Attitude Ballet School, Bernschutz & Co. Universitate & Creative Arts. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s