Beauty news

Peria CLARISONIC a fost initial folosita de medici dermatologi de top, ca tratament pregatitor in tratarea anumitor afectiuni (acne sau rozacee), apoi a patruns cu success in spa-uri si, odata cu lansarea lui pentru uzul casnic, a ClarisonicBrush-ESQ-LovelyWife-fb-4911173devenit un subiect aprins de discutie pe cele mai active si cunoscute blog-uri de frumusete feminina.
Peria Clarisonic prin cele 300 de miscari pe secunda, indeparteaza de sase ori mai mult machiaj si de doua ori mai mult sebum sau impuritati, decat orice alta metoda de curatare manuala.

Din februariea va fi disponibila si in Romania, la Sephora – pret aprox. 190 $

Fond-de-ten-InfallibleZero imperfectiuni, zero efect de masca si zero senzatie de piele uscata. Si nu, nu sunt promisiuni desarte, ci rezultatele certe ale unei singure aplicari ale celui mai nou fons de ten de la L’Oreal Paris. Cu o formula ce are la baza un complex hialuronic inovator si pigmenti foarte rezistenti, Infaillibile asigura o acoperire pentru intreaga zi a imperfectiunilor pielii. Tenul va radia de prospetime.

Fond de ten Infaillible, L’Oreal Paris – 69,99 lei

Conceputa de Greek Island Labis si perfectionata pe parcursul a opt ani de cercetare, Athena 7 Minute Lift este o 130226645.athena-7-minute-lift-15ml-0-5ozcrema cu efecte miraculoase asupra tenului matur si ridat. Gratie actiunii concetrate a ingredientelor organice active, produsul actioneaza asupra ridurilor din zona ochilor, a fruntii sau a gurii, lasand pielea neteda si intinerita in doar 7 minute, efect care se mentine pana la 24 de ore.

Crema de fata Athena 7 Minute Lift, Andonia – 560 lei

 

 

sursa: one.ro
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s