Experienta de lux: caviar, aur si parfum personalizat

Patrundem intr-un univers al spendorii si al opulentei, unde ingrediente pretioase devin aliatul perfect al unui ten ideal, al rasfatului si se contureaza un nou sens, iar unicitatea unui parfum creat la indicatiile tale se transforma intr-o experienta de consemnat.

517masca-de-fata

Intram la Hip-Nose, locul in care gasesti parfumuri si produse cosmetice exclusiviste, dar mai mult de atat poti testa gama de produse Bellefontaine, un brand evetian de lux, cunoscut pentru meticuloasa modalitate prin care isi alege locatiile in care sa fie prezent. Incearca tratamentul Golden Caviar, o terapie Bellefontaine, ce imbina luxul cu beneficiile celor mai avansate tehnologii, pentru a avea un chip vizibil mai tanar si mai luminos. Intr-o atmosfera relaxanta si parfumata, tratamentul incepe cu o demachiere usoara. Apoi, terapeutul, foloseste o lotiune revitalizanta, tonifianta, urmata de o exfoliere, pentru a crea cale libera ingredientelor cheie care vor urma. Incepe ritualul cu un binemeritata masaj, folosind concomitent masca cu aur si caviar ( Golden Caviar Face Mask), impreuna cu emulsia activatoare. Urmeaza serumul si apoi utilizeaza o masca speciala ( Golden Caviar Collagen Face Mask) impreuna cu emulsia activatoare , care este aplicata usor pe fata, iar in jurul ochilor se aplica o crema speciala. Peste masca se aplica Exquise Golden Caviar. La sfarsitul terapiei se inlatura masca si se curata tenul, finalizandu-se cu aplicarea unei creme pentru ochi, fata si gat. 

Pret: 90 min/1190 lei

IMG_1844

Ca experienta sa fie complta, ai oportunitatea de a-ti crea propriul parfum Meoire Liquide, in cadrul magazinului , unde se afla un mic laborator si esente, care alese impreuna cu tine vor crea parfumul care iti va purta semnatura.

Pret: parfum cu pulveizator 50 ml/490 lei
         roll-on-esenta de ulei 30 ml/590 lei
Locatie: Hip-Nose, Calea Dorobantilor nr 157, sector 1, Bucuresti
sura: tabu.ro
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s