Noutati beauty

burberry-summerBURBERRY – Summer – Dinamica si scanteietoare, notele de varf imbina delicatetea rodiei si a mandarinei cu prospetimea frunzelor. Notele de mijloc suave si feminine alatura mireasma trandafirului, freziei si a margaritarului. Caldura esentelor de lemn de cedru si santal i,preuna cu senzualitatea mascului alb, constituie notele de baza ale acestei ape de toaleta.

Burberry Summer Limited Edition, EDT, 50 ML, 260 lei
 
 
BOOTS, Botanics Shine Away –Crema matifianta de zi SPF 15. Aceasta crema matifianta se absoarbe rapid pentru a oferi o BOTANICS_SHINE AWAY_CREMA DE ZI MATIFIANTAhidratare echilibrata si protectie de durata impotriva aspectului lucios capatat din cauza ingrasarii tenului. Extrasele din scoarta de salcie actioneaza pentru a inchide porii, iar formula usoara asigura protectie superioara impotriva efectelor nocive ale razelor UVA/UVB
Boots, Botanics Shine Away, 50 ml, 49.90 lei
caudalie-huile-divineCAUDALIE, Divine Oil – Un produs-cult, acest ulei uscat hidrateaza, hraneste si imbunatateste aspectul tenului, corpului si parului, datorita formulei sale unice realizate dintr-un amestec exceptional de uleiuri (de struguri, de argan, hibiscus si susan), combinat cu polifenoli antioxidanti patentati Caudalie. Uleiul invaluie pielea intr-un parfum subtil, floral si fresh, de note lemnoase.
 
Caudalie, Divine Oil, 100 ml, 119 lei
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s